volejbal Čadca - udalosti

Rodičovský turnaj

TJ Lokomotíva Čadca pripravila na nedeľu 10. júna 2018 pre svoje hráčky a ich rodičov turnaj dvojíc. Dievčatá si za svojich spoluhráčov pozvali tentoraz svojich rodičov, prípadne blízkych príbuzných, s ktorými vytvorili pár. Celkovo súťažilo 13 dvojíc rozdelených do dvoch vekových skupín mladších a starších žiačok. Turnaj sa odohral na antukových ihriskách ZŠ Rázusova.
Hralo sa systémom každý s každým, takže nikto sa nemohol vyhovoriť na nespravodlivé vylosovanie. Počasie turnaju aj tentoraz prialo, našťastie sa dážď spustil až po poslednom zápase.

Viacerí, a boli to najmä otcovia, ktorí videli, že šport, ktorý si zvolili ich dcéry nie je ľahký a mali možnosť sa presvedčiť na vlastnej koži, čo to znamená hrať volejbal. Urobili však všetko pre to, aby svojim dcéram dokázali úspešne sekundovať. Doma dievčatá iste poslúchajú svojich rodičov ale na ihrisku to bolo často skôr naopak. Napriek tomu, že sa viacerí rodičia dobre poznajú, na ihrisku si nič nedarovali.

Úctyhodný výkon podal najmä 75-ročný starký Miroslav Minárik, ktorý so svojou vnučkou Miou vytvoril najstaršiu dvojicu na ihrisku. Získali spolu 3 víťazstvá, klobúk dole.
V kategórii mladších žiačok musel o víťazovi rozhodovať pomer lôpt, keďže 3 družstvá mali rovnaký počet bodov. Víťazom sa stali Lukašíkovci (otec a Beáta) pred Chorvatovičovcami (mama a Emka) a druhým družstvom Lukašíkovcov (otec a Emka).
V kategórii starších žiačok sa víťazom stala najvyrovnanejšia dvojica na ihrisku, rodina Oravcových (mama a Grétka), ktorá vyhrala turnaj bez jedinej prehry. Na druhom mieste skončili Pištekovci (otec a Dorka) a na treťom Turiakovci (otec a Erika).
Foto:
víťazné Oravky v akcii

12 Jun 2018, TJ Loko, naspäť

kalendár

Dnes je štvrtok, 25. apríl 2024
meniny: Marek

PO UT ST ŠT PIA SO NE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

počítadlo návštev

partneri

mesto Čadca

odkazy

vyhľadávanie


archív

články fotky
© 2009 TJ Lokomotíva Čadca | úvod história súťaže galéria fórum kontakty rss TJ Lokomotíva | administrácia created by jp