volejbal Čadca - udalosti

8. ročník Veľkonočného mix turnaja

sa už tradične konal na Veľký piatok, tento rok 2. apríla 2010. Podľa počasia, ktoré privítalo účastníkov turnaja, sa vôbec nezdalo, že je už jar. Aspoň nebolo nikomu ľúto, že trávil piatok v telocvični. Všetci účastníci to dokazovali svojou skvelou hrou. Takto nejako by sa mala končiť sezóna halových volejbalových turnajov. Každé družstvo nastupovalo na ten svoj zápas s výbornou náladou, oku lahodiacou hrou. Potleskom oceňovali diváci, ale aj súperi, výkony hráčov na palubovke Obchodnej akadémie v Čadci.

Tohto turnaja sa, len s minimálnymi personálnymi zmenami, zúčastňujú už ôsmy krát tie isté družstvá. Je to dobrá príležitosť porovnávať herný rast každého družstva a jednotlivca s pribúdajúcimi rokmi. Veď aj my, skôr narodení, máme ešte stále čo ukázať na ihrisku. Bez zveličovania môžem konštatovať, že výkony niektorých hráčov úplne odporovali fyzikálnym zákonom. Aj toto dodávalo každému zápasu značku kvality.

Na turnaji sa zúčastnilo 5 družstiev a najďalej k nám z nich malo družstvo z Martina. Hralo sa systémom každý s každým na dva vyhraté sety. Už prvé zápasy naznačovali, že žiadne víťazstvo nebude až také jednoznačné. Veď z 10 zápasov až 4 skončili pomerov 2:1, ale aj tie ktoré skončili 2:0 mali rozdiel minimálny. Napríklad niektoré sety sa hrali do stavu 26:24, 28:26, 31:29 alebo iba s klasickým rozdielom 2 bodov. To platí aj o tajbrejkoch. Tri zo štyroch skončili rozdielom dvoch bodov - 15:13, 15:13, 16:14.

Výsledky:
1. Jankovci Čadca (Janči Masný, Miška Maslíková, Danka Pavlíková, Kika Pavlíková, Peťo Jakubík, Robko Šotkovský)
2. Mateo Čadca (Peťo Gramblička, Katka Pikuliaková, Ivanka Jurištová, Stanka Dejčíková, Janka Macenauerová, Miro Gábor, Karol Dobosz, Martin Vangel)
3. Živá príroda Žilina (Hanka Rovňanová, Zuzka Manduchová, Danka Valicová, Braňo Veselovský, Miloš Michelčík, Tono Šoška)
4. Mix duo Čadca (Renča Damašková, Sima Smičíková, Lucka Slovjaková, Jožko Jašurek, Mirko Tvaružek, Stano Palárik, Šimon Fuják)
5. Radoball Martin (Ivanka Žatková, Slávka Kurinská, Katka Rumanová, Rado Štipala, Juraj Šrobár, Viktor Behúň, Marek Jánošík)

Na záver:
O chuťové bunky všetkých účastníkov sa starala rodinka Damašková s bohatou ponukou svojho bufetu.
Tento turnaj nie je o rozdávaní cien za umiestnenie, ale o stretnutí priateľov, ktorých ešte stále teší zabávať sa volejbalom. Ale predsa, okrem príjemných zážitkov si odniesol každý z nich aj čokoládového zajačika.

04 Apr 2010, Dana Pavlíková, naspäť

kalendár

Dnes je piatok, 19. apríl 2024
meniny: Jela

PO UT ST ŠT PIA SO NE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

počítadlo návštev

partneri

mesto Čadca

odkazy

vyhľadávanie


archív

články fotky
© 2009 TJ Lokomotíva Čadca | úvod história súťaže galéria fórum kontakty rss TJ Lokomotíva | administrácia created by jp