volejbal Čadca - udalosti

Generačný turnaj sa vydaril

VO TJ Lokomotíva Čadca už šiesty rok za sebou zorganizoval volejbalový turnaj žien pre všetky odchovankyne oddielu za 30 ročnú históriu volejbalu v Čadci.
Viac ako 70 volejbalistiek všetkých vekových skupín sa v sobotu 29.5.2010 stretlo na antukových ihriskách pri ZŠ Rázusova a hrou oslávili svoje nadšenie pre tento šport.
O 9 hodine sa začalo zápolenie deviatich vekovo rozdelených družstiev. V uvítacom prejave ich pozdravili aj hostia turnaja zástupcovia Mesta Čadce zástupca primátora Judr. Macura a Mgr. J. Klus. Najstaršie účastníčky  sa stretli s najmladšími 12 - 13 ročnými súperkami a vyhrali. Skúsenosť porazila detskú nezrelosť.
Tento rok o víťazstvo zápolili opäť čerstvé juniorky VŠ 90-91 (S. Smičiková, V. Kondeková, K. Pavlíková, D. Gavlaková, S. Straková, D. Pavlíková) s o dva roky staršími juniorkami VŠ 88-89 (L. Sloviaková, K. Kulová, I. Jurištová, K. Pikuliaková, I. Franeková, J. Macenauerová). Víťazstvo s právom rozkrájať turnajovú tortu všetkým účastníčkam si tentokrát vybojovali Juniorky VŠ 88-89.
Veľkým potešením pre organizátorov a prekvapením pre účastníkov bolo družstvo starších žiačok, ktoré obsadilo 3. miesto. Dievčatá (Franeková A., Ondrašinová N, Bršťáková A, Ondrejková M., Jurišová M., Poláčková L., Závodska N., ) si svojim herným nadšením spojeným s pohyblivosťou a technický dobre zvládnutou hrou právom toto miesto zaslúžili.
Počasie bolo ako na objednávku (ešte šťastie , že neprišiel účet). Okrem pohybu a súťaživého zápolenia sa mnohé ženy po roku a niektoré aj viac opäť stretli zbilancovali svoje životné snaženie a zaspomínali.
Po 7 hodinovom zápolení bolo známe poradie družstiev.

1. miesto Juniorky 84-89 ( Ivanka, Lucka, Lenka, Katka, Ivanka, Kristínka, Janka)
2. miesto Juniorky 90-91 ( Simonka, Veronika, Kika, Monika,Danka,Sabinka)
3. miesto Staršie žiačky (Aďa, Natália, Aďa, Majka, Lucka, Monika, Ninka,)
4. miesto Seniorky Turzovka ( Zuzka, Majka, Anna, Zuzka, Anna, Magdalénka)
5. miesto Seniorky Čierne ( Anna, Eva, Iveta, Zuzka, Janka, Majka, Majka)
6. miesto Kadetky 92-94 ( Betka, Ivetka, Barborka, Lenka, Magda, Majka)
7. miesto Seniorky Loko ( Danka, Elena, Vierka, Renata, Elena, Yvone, Mirka, Slávka, Hela, Rena
8. miesto Mladšie žiačky (Inga, Maťa, Dominika,Majka, Zuzka, Anička)
9. miesto Biznis Juniorky 80- 83 (Slavka,Miška,Stanka, Danka, Danka,Miriam)

Záverečný zápas si prišiel pozrieť aj primátor mesta Čadce Ing. Jozef Vražel, ktorý v závere všetky účastníčky srdečne pozdravil.
VO ďakuje všetkým športovkyniam za účasť, za pomoc všetkým usporiadateľom, Mestu Čadca a ZŠ Rázusova a za povzbudenie všetkým divákom.

So želaním, aby sa všetci o rok opäť stretli sa turnaj ukončil.

14 Jun 2010, gr, naspäť

kalendár

Dnes je sobota, 20. apríl 2024
meniny: Marcel

PO UT ST ŠT PIA SO NE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

počítadlo návštev

partneri

mesto Čadca

odkazy

vyhľadávanie


archív

články fotky
© 2009 TJ Lokomotíva Čadca | úvod história súťaže galéria fórum kontakty rss TJ Lokomotíva | administrácia created by jp