volejbal Čadca - udalosti

Volejbalistky splnili svoj prvý cieľ

Staršie žiačky TJ Lokomotíva Čadca splnili svoj prvý cieľ, keď bez prehry vyhrali II. triedu a postúpili do I. triedy. Postup potvrdili v poslednom kole súťaže na ihrisku svojho najväčšieho súperia – Prievidze.
Hráčky sa na zápas svedomito pripravovali uvedomujúc si dôležitosť tohto posledného kroku. Do zápasu vstupovali trochu nervózne a s obavou z hlučného prostredia, ktoré vytvárali priaznivci domáceho družstva. Po prvých úspešných útokoch dievčatá zo seba nervozitu striasli. Kvalitným podaním a dobre pripravovanými útokmi tlačili súpera od siete a prakticky mu neumožnili založiť protiútok. So stúpajúcim sebavedomím našich hráčok pribúdali na ich konto ďalšie body.
V oboch zápasoch dievčatá z Čadce vyhrali 3:0 a 3:1, keď o postupujúcom bolo rozhodnuté už po prvom zápase. V obrane na sieti dominovali blokárky kapitánka Lucia Poláčková a Monika Jurišová, v útoku sa presadzovali Andrea Franeková, Mária Ondrejková a Nina Závodská. Úlohy diagonálnej hráčky sa výborne zhostila Natália Ondrašinová. V obrane v poli hrala obetavo v pozícii libera Ingrid Andočová. Na nahrávačskom poste vyčnievali nad súperom obe naše nahrávačky Magdaléna Kováčiková a Dominika Marjaková, ktoré smečiarkam pripravovali nahrávky "do ruky". V druhom zápase nastúpili aj ďalšie hráčky – diagonálna hráčka Andrea Bršťáková a smečiarka Anna Pohančeníková.
Víťazstvo v súťaži bez jedinej prehry bolo dielom celosezónnej prípravy pod vedením trénerov Petra a Eleny Grambličkovcov a Bibány Plešivčákovej.

Volejbal Čadca - foto Foto: trénerka Elena Grambličková, zľava Dominika Marjaková, Natália Ondrašinová, Lucia Poláčková, Ingrid Andočová, Mária Ondrejková, Andrea Franeková, Nina Závodská, Monika Jurišová a Magdaléna Kováčiková.
02 May 2011, vca, naspäť

kalendár

Dnes je štvrtok, 28. marec 2024
meniny: Soňa

PO UT ST ŠT PIA SO NE
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

počítadlo návštev

partneri

mesto Čadca

odkazy

vyhľadávanie


archív

články fotky
© 2009 TJ Lokomotíva Čadca | úvod história súťaže galéria fórum kontakty rss TJ Lokomotíva | administrácia created by jp