volejbal Čadca - udalosti

Kadetky zvíťazili na turnaji

Kadetky TJ Loko sa zúčastnili na turnaji v Považskej Bystrici, ktorý sa konal v sobotu 2. júna v hale Obchodnej akadémie.
Naše hráčky hneď v úvode narazili na A-družstvo domácich, účastníčok M SR kadetiek. Keďže ich v tomto roku už raz na vlastnej palubovke porazili, pustili sa nebojácne do domácich. Zo začiatku vo veľmi vyrovnanom súboji postupne začali preberať taktovku hosťujúce hráčky. Kým sa domáce hráčky zobudili, prehrávali 0:1 na sety. Druhý set sa niesol v podobnom duchu, domáce veľa kazili, kým Čadčianky hrali veľmi koncentrovane. V ďalšom priebehu kontrolovali hru a zápas doviedli do víťazstva.
V druhom zápase sa stretli s VA Žilina, ktorí prišli na turnaj so staršími žiačkami. Hoci našim hráčkam chvíľami snaživé družstvo Žiliny robilo problémy svojim dobrým pohybom v poli, neodolali našej podstatne pestrejšej hre na sieti.
V poslednom zápase sa stretli s domácim "B" družstvom, ktoré však výkonom predčilo svoje Áčko. Našim dievčatám v tej chvíli stačilo na víťazstvo v turnaji vyhrať jeden set. Bohužiaľ prvý set sa im nevydaril, urobili príliš veľa nevynútených chýb a chybovali najmä na prihrávke. V druhom sete sa hráčky TJ Loko zlepšili práve v tejto činnosti a keď sme niekoľkokrát úspešne zablokovali najlepšie smečiarky domácich, druhý set patril nám. V tiebreaku mali lepšie nervy hneď od začiatku naše hráčky, keď nedovolili domácim takmer nič. Vyhrávali už 10:0 a zápas doviedli do víťazného konca.
Hráčky TJ bez jedinej porážky zvíťazili aj v celom turnaji pred A-družstvom domácich, B-družstvom a štvrtou Žilinou.

03 Jun 2012, Peter Gramblička, naspäť

kalendár

Dnes je piatok, 26. apríl 2024
meniny: Jaroslava

PO UT ST ŠT PIA SO NE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

počítadlo návštev

partneri

mesto Čadca

odkazy

vyhľadávanie


archív

články fotky
© 2009 TJ Lokomotíva Čadca | úvod história súťaže galéria fórum kontakty rss TJ Lokomotíva | administrácia created by jp