volejbal Čadca - udalosti

Čadčianky úspešné aj v druhej polovici jesennej časti

Volejbalistky TJ Lokomotíva po úspešnom vstupe do sezóny 2012/13 pokračovali kadetky a staršie žiačky, v dobrých výkonoch aj v ostatných zápasoch jesene.
Družstvo kadetiek sa stretlo postupne s UNIZA Žilinou a Tvrdošínom. Zápasy odohralo v domácom prostredí na ZŠ Rázusova. Vo všetkých zápasoch mali Čadčianky navrch a suverénne s prevahou zvíťazili.
Svojho premožiteľa našli až v poslednom kole, kedy na pôde Lipt. Hrádku prehrali oba zápasy. Dievčatám sa vôbec nedaril príjem podania čím sa obrali o možnosť efektívne útočiť. Neuspeli ani v koncovkách setov, kedy sa im konečne podarilo bodovo dostihnúť súpera, ale naháňaním straty z úvodov setov im už nezostali sily na záverečný finiš.
dariť

Ostatné výsledky jesennej časti
Čadca – Žilina A 3:1 a 3:0
Čadca – Tvrdošín 3:0 a 3:0
Liptovský Hrádok – Čadca 3:0 a 3:1

Tabuľka po jesennej časti - kadetky - sever
1. Lip. Hrádok 30
2. Čadca 24
3. Novoť 13
4. Žilina A 11
5. VA Žilina 11
6. Tvrdošín 1

Družstvo starších žiačok pokračovalo zápasmi na palubovke Lipt. Hrádku, kde okúsili prvýkrát trpkosť prehry. V prvom zápase našim dievčatám nešlo podanie a prejavila sa aj únava z cesty a skorého vstávania. Celkovo podali matný výkon a Liptáčky ho zaslúžene vyhrali. V druhom zápase však Čadčianky odplatili domácim prehru. Hoci po veľkom boji, v tiebreaku, napokon získali druhý zápas vo svoj prospech.
Rovnako ťažký zápas odohrali Čadčianky na pôde žilinského družstva, ktoré v prípade úspechu mohlo naše družstvo tabuľkovo predstihnúť. Domáce mali dobré podanie a dokázali aj pomerne úspešne útočiť. Naše hráčky však statočne bránili a súperovi sa nechceli poddať. V našom útoku sa opäť zaskvela Monika Jurišová, ktorej smeče nevedel súper počas celého zápasu účinne spracovať. Spolu s Dominikou Marjakovou a Ingrid Andočovou boli naše najviac bodujúce hráčky. O náročnom zápase hovorí aj skóre jednotlivých setov, kde domáce družstvo v každom sete uhralo aspoň 19 bodov. Žilinu sme napokon zdolali a dostali sa na prvé miesto v súťaži.
Jesennú časť ukončili naše dievčatá na ihrisku OA v Pov. Bystrici, posledného družstva súťaže. Zápasy zodpovedali postaveniu oboch družstiev v tabuľke. Naše družstvo po jednoznačnom výkone získalo plný počet bodov a do jarnej časti pôjde z prvého miesta.

Lipt. Hrádok B – Čadca 3:1 a 2:3
Žilina B – Čadca 0:3 a 0:3
OA Pov. Bystrica – Čadca 0:3 a 0:3

Tabuľka po jesennej časti - staršie žiačky II. trieda – sever
1. Čadca 25
2. Žilina B 24
3. Lip.Hrádok B 19
4. Ml. Pov.Bystrica B 15
5. Martin 7
6. OA Považská Bystrica 0

Svoju súťaž v Midimaxe (4-kový volejbal) začali aj mladšie žiačky. Je to súťaž najmladších adeptiek volejbalu. Za naše B-družstvo nastúpila aj najmladšia hráčka súťaže, len 9-ročná Barbara Jakubíková.
Súťaž sa hrá v prvej fáze vyraďovacím spôsobom. Za každý klub nastupujú 2 družstvá, ktoré odohrajú turnaj systémom každý s každým.
V prvom kole vyradili naše hráčky obe družstvá zo Žiliny a postúpili do ďalšieho kola. V druhom kole narazia na silné družstvo z Púchova, vedúce družstvo v 6-kovom volejbale. Začíname 16.12. na pôde Púchova, odveta sa hrá 20.1. v Čadci.

10 Dec 2012, Peter Gramblička, naspäť

kalendár

Dnes je utorok, 23. apríl 2024
meniny: Vojtech

PO UT ST ŠT PIA SO NE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

počítadlo návštev

partneri

mesto Čadca

odkazy

vyhľadávanie


archív

články fotky
© 2009 TJ Lokomotíva Čadca | úvod história súťaže galéria fórum kontakty rss TJ Lokomotíva | administrácia created by jp