volejbal Čadca - udalosti

Volejbalový Deň srdca

Už po 7-krát volejbalový oddiel TJ Lokomotíva Čadca uskutočnil volejbalový turnaj pri príležitosti Medzinárodného dňa srdca.
Počasie nebolo naklonené tejto akcii, ktorá sa mala uskutočniť na antukových ihriskách ZŠ Rázusova Čadca pre mužské aj ženské tímy. Mužskú časť sme museli zrušiť, ale ženy si svoje duely odohrali v telocvični ZŠ Rázusova.
Na turnaji sa zúčastnili tri ženské družstvá – Turzovka, Čadca A a Čadca B. Pre čadčianske „áčko“ to bola dobrá príprava pred začiatkom jesennej časti oficiálnej volejbalovej súťaže SVF, kde budú hrať v 1. lige Stred. Čadčianske „béčko“ tvorili bývalé i súčasná hráčka volejbalového oddielu.
Všeobecne to bolo stretnutie volejbalistiek, ktoré týmto spôsobom chceli podporiť zdravý životný štýl – stravovací i pohybový.
Pri vzájomných dueloch sa bolo na čo pozerať. Výborné herné činnosti jednotlivcov i kolektívu poskytli ozajstný volejbalový zážitok. Niektoré nekonečné výmeny preverili psychickú i fyzickú odolnosť hráčok. Hralo sa na tri vyhraté sety, čo dávalo maximálnu možnosť realizácie každej hráčky na ihrisku. Hlavným rozhodcom bol Peter Gramblička, ktorý bol zároveň aj organizátorom tohto turnaja spolu s Danou Pavlíkovou.
Po štvorhodinovom maratóne pod vysokou sieťou sa najviac darilo a prvenstvo si odnieslo družstvo Čadca B v zložení: Renáta Damašková, Michaela Masná, Stanislava Dejčíková, Jana Šimanicová, Monika Jurišová, Zuzana Palariková a Dana Pavlíková.
Na druhom mieste skončilo družstvo Čadca A a tretie skončilo družstvo z Turzovky.


31 Oct 2013, , naspäť

kalendár

Dnes je utorok, 23. apríl 2024
meniny: Vojtech

PO UT ST ŠT PIA SO NE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

počítadlo návštev

partneri

mesto Čadca

odkazy

vyhľadávanie


archív

články fotky
© 2009 TJ Lokomotíva Čadca | úvod história súťaže galéria fórum kontakty rss TJ Lokomotíva | administrácia created by jp