volejbal Čadca - udalosti

MMG predo dvermi

Aj keď v tomto kalendárnom roku po druhý krát, ale predsa ďalší ročník, sa Memoriál Maroša Gábriša koná už túto sobotu. Je to jeho šieste pokračovanie, ale v celkovej sérii už 16. ročník pôvodného turnaja amatérskych a neregistrovaných hráčov. Organizátori sa chcú vrátiť k pôvodnému termínu jeho konania. Zmeny v termíne nastali čisto z reálnych dôvodov, keď sme ho museli presunúť na január, kvôli účasti našich hráčok a trénerov v súťažiach SVF. Toľko krátke objasnenie zmien.

Tento ročník sa koná vo významnom roku našej telovýchovnej jednoty. Jej činnosť má za sebou 50 rokov. Volejbalový oddiel má síce o čosi menej, ale stále stačí s dychom. Samozrejme, myslíme tým úspechy, ktoré vo svojej histórii i súčasnosti dosiahol (pozri históriu). Určite je toho dôkazom aj spomínaný turnaj.

5. decembra sa stretne iba 12 družstiev na palubovkách troch telocviční (OA, Bilingválne gymnázium a ZSŠHSaO). Z technických príčin nám nebola poskytnutá telocvičňa klasického gymnázia. Samozrejme, že sme nemohli uspokojiť všetkých záujemcov o účasť na tomto turnaji, ale už spomínané dôvody nám to neumožnili. Veríme však, že aj napriek týmto skutočnostiam sa bude na čo pozerať a hlavne si skvelo zahráme. Veď preto chodíte na tento turnaj a my ho s radosťou pre vás aj nás organizujeme. Začíname o 08:00 hod. v telocvični na obchodnej akadémii ako vždy. Takže v sobotu Vás čakáme s dobrou náladou a chuťou do hry.

Prihlásené družstvá: Mateo Čadca, Jankovci Čadca, mix CA-ZA (bývalý Telekom), Živá príroda Žilina, Solinky Žilina, Turzovka, Čierne, Radoball Martin, Ja neviem Žilina, Kysucké Nové Mesto, Adams Family Čadca a ešte jedno družstvo z Čadce (účastník viacerých turnajov, ale zatiaľ bez nového názvu).

01 Dec 2009, Dana Pavlíková, naspäť

kalendár

Dnes je piatok, 29. marec 2024
meniny: Miroslav

PO UT ST ŠT PIA SO NE
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

počítadlo návštev

partneri

mesto Čadca

odkazy

vyhľadávanie


archív

články fotky
© 2009 TJ Lokomotíva Čadca | úvod história súťaže galéria fórum kontakty rss TJ Lokomotíva | administrácia created by jp