volejbal Čadca - udalosti

Vydarená volejbalová sobota

Ženy a dievčatá, ktorým učaroval volejbal sa stretli a opäť si prišli zahrať pohodový volejbal na 11. ročníku Generačného turnaja, ktorý organizuje volejbalový oddiel TJ Lokomotíva Čadca pre bývalé i súčasné hráčky. Turnaj sa konal 30. mája na antukových ihriskách pri ZŠ Rázusova Čadca. Po otvorení turnaja odovzdal tréner Peter Gramblička hráčke Majke Ondrejkovej pohár za jej aktívny prístup ku všetkým činnostiam vo volejbalovom družstve žiačok, kadetiek aj žien a za výbornú reprezentáciu volejbalového oddielu.
Hral sa šestkový a trojkový (midimax) volejbal systémom každý s každým na 2 víťazné sety.
Šestkový si zahrali štyri družstvá Vaikiki seniorky (D. Pavlíková, Damašková, Bábelová, Petríková, Najdeková-Plačeková, Latková), Kiky (K. Pavlíková, Jurištová, Palárcová, Pikuliaková, Masná, Kubincová), Majky (Ondrejková, Palariková, M. Kováčiková, Z. Kováčiková, Oravcová, Stráňavová) a Kadetky (Klieštiková, Poláčková, Hadidová, Truchlá, Slovjaková, Bičárová, Grácová). Táto skupina žien a dievčat predvádzala oku lahodiaci volejbal. Výborné akcie, ktoré podporila obetavosť hráčok v poli, na nahrávke i v útoku, nechýbali ani v jednom zápase. Víťazila však herná skúsenosť, ktorú hráčky nadobudnú iba množstvom odohratých zápasov či už v súťažiach alebo na turnajoch.

Prvenstvo na tohtoročnom turnaji obhájili víťazky z minulého roku, ktoré hrali v družstve Kiky (bývalé hráčky, ktoré začínali svoju volejbalové kariéru v roku 2001 a ukončili ju v roku 2009 v súťaži SVF v 2. lige žien).
2. miesto Majky (hráčky, ktoré hrali v ostatných dvoch súťažných ročníkoch SVF 1. ligu žien)
3. miesto Vaikiki seniorky (hráčky a zároveň zaslúžilé mamičky a babičky, ktoré začínali s volejbalom v roku ... 
4. miesto Kadetky (hráčky vo veku 14 – 16 rokov, ktoré hrali tiež za TJ Lokomotíva v tomto ročníku II. triedu kadetiek)

Súbežne hrali prvýkrát na tomto turnaji midimax naše malé dievčatá z prípravky.
Hralo 5 trojčlenných družstiev. Dievčatá hrali s oduševnením, radosťou, tak typickou pre ich vek. Išlo nám hlavne o to, aby si dievčatá vyskúšali volejbal v súboji, a aby im boli výkony ich starších volejbalových „kolegýň“ motiváciou.
Výsledky:
1. miesto – Tamara Kaličáková, Sabína Cholujová, Miriama Jurišová
2. miesto – Mia Mináriková, Dorotka Pišteková, Paťa Larišová
3. miesto – Gabriela Bazgerová, Linda Hubočanová, Petronela Bláhová
Turnaj sa opäť vydaril a chuť zotrvať na ihrisku až do konca neprekazil ani dážď, ktorý donútil hráčky tri krát prerušiť hru. Takže tento deň zvíťazili všetky – nad počasím.
Víťazky turnaja získali už tradičnú sladkú odmenu – veľkú tortu, s ktorou sa podelili so všetkými hráčkami.
Celý turnaj organizačne zabezpečovala trénerka Elena Grambličková, hlavným rozhodcom bol tréner Peter Gramblička. Ďakujeme aj Jurajovi Kozákovi, ktorý pomáhal ako rozhodca.

31 May 2015, Dana Pavlíková, naspäť

kalendár

Dnes je piatok, 19. apríl 2024
meniny: Jela

PO UT ST ŠT PIA SO NE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

počítadlo návštev

partneri

mesto Čadca

odkazy

vyhľadávanie


archív

články fotky
© 2009 TJ Lokomotíva Čadca | úvod história súťaže galéria fórum kontakty rss TJ Lokomotíva | administrácia created by jp